studio videochat bucuresti videochat bucuresti studio videochat videochat salariu videochat castiguri videochat angajari videochat model videochat dinasty studio dinasty studio pareri

Cat vei castiga ca model videochat?

studio videochat bucuresti videochat bucuresti studio videochat videochat salariu videochat castiguri videochat angajari videochat model videochat dinasty studio dinasty studio pareri

Vrei sa fii model videochat Bucuresti? Intrebarea pe care o primim cel mai des este ” cat pot castiga ca model videochat “. De aceea, am decis sa va raspundem aici, pe blogul nostru. Mai mult, am gasit o metoda excelenta de a determina castigurile tale lunare. Afla mai jos cat vei castiga daca lucrezi ca model vidochat la Dinasty. Ai potential de model de TOP? Poti castiga peste 10.000$/lunar? Foloseste calculatorul din articol pentru a afla care va fi salariul tau minim lunar!

Cat castiga un model videochat incepator in prima luna?

Daca nu ai experienta ca model videochat, prima luna o sa ti se para dificila. Vei avea temeri legate de castigurile tale si, daca ai ghinionul de a te angaja intr-un studio videochat Bucuresti mediocru vei fi cu siguranta dezamagita! Asigura-te ca alegi un studio de TOP, cu aparatura profesionala si care-ti ofera training de calitate. Trainerita ta va fi principalul factor care va determina castigurile tale. Traineritele Dinasty sunt foste modele care cunosc site-urile, au experienta in atragerea membrilor si te vor invata cum sa castigi peste 1000$ inca din primele saptamani. 

Model videochat incepator la Dinasty – 2000$ minim in prima luna. Banii tai!

Cum poti castiga minim 8000ron in prima ta luna chiar daca nu ai experienta ca model videochat? Daca intrunesti urmatorele cerinte, vei obtine acest venit:

 • Vorbesti limba engleza cel putin mediu
 • Ai grija de aspectul tau si urmezi cu sfintenie sfaturile stilistei tale (da, la Dinasty ai propria stilista)
 • Lucrezi minim 8 ore (logate)  pe zi, minim 5 zile/saptamana. Fara zile pierdute, ture lipsa sau ture incomplete (site-urile iti aduc trafic si castiguri mari doar daca esti serioasa)
 • Asculti sfaturile traineritei tale si aplici tot ce inveti in training
 • Esti mereu zambitoare si amabila cu oricine vorbeste cu tine in free chat
 • Lucrezi in fiecare weekend in prima luna pentru ca in weekend castigurile sunt triple comparat cu restul saptamanii

Da, asta este tot! Dupa cum vezi, tot ce trebuie sa faci este sa fii serioasa si muncitoare! Daca iti respecti turele si accepti sa fii ajutata constant de trainerita ta, vei castiga minim 2000$ banii tai inca din prima luna! Nu trebuie sa folosesti jucarii sau sa faci ceea ce nu-ti place!

Cat castiga un model videochat cu experienta in prima luna?

 

Daca ai lucrat deja in alte studiouri si ai fost dezamagita de castigurile tale, ai sansa sa incasezi peste 5000$ chiar din prima luna!

Cerinte:

 • Vorbesti limba engleza nivel avansat
 • Lucrezi minim 10h logate pe zi, 5 zile pe saptamana
 • Investeti in imaginea ta (outfituri, accesorii, look etc.)
 • Lucrezi alaturi de trainerita ta pentru a te inbuntati constant si a atrage membrii de calitate
 • Lucrezi la categoria ADULT (chiar daca nu folosesti jucarii si NU faci ceea ce nu-ti place) si nu ai retineri in a oferi showuri cu continut erotic (striptease, teasing, fetish, outfit change, dirty talk)
 • Intri – cu ajutorul traineritei tale – intr-un top de “best models” de pe site-ul pe care lucrezi (ex: Jasmin Awards, ImLive Hall of Fame etc.)

Esti un model videochat de TOP?

Nu ai incredere in tine? Castigurile modelelor noastre dovedesc clar ca vei castiga sume record daca si tu esti un model videochat serios! Vezi aici castigurile modelelor noastre. Lucreaza minimum 6 luni cu noi si vei beneficia AUTOMAT  de urmatoarele bonusuri:

 • 500$ bonus recomandare pentru fiecare prietena care lucreaza in studioul nostru minimum 3 luni!
 • Bonus 100$ la fiecare 6 luni implinite in studioul nostru!
 • Bonus pana la 300$ atunci cand te afli in top 5 castiguri pe orice site 
 • Bonus 100$ pentru simpla filmare a unui clip Jasmin Video Contest
 • Bonus 200$/luna daca esti in topul celor mai serioase modele din  studio
 • Training la New York platit in totalitate de noi

Calculator castiguri

Vrei sa stii cat vei castiga in prima luna? Completeaza chestionarul de mai jos si vei primi instant un sms cu salariul pe care ti-l garantam contractual in prima luna! Sau vezi mai multe detalii despre avantajele tale ca model studio videochat Bucuresti chiar aici pe site-ul nostru!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Mihaela Costea

Mihaela Costea

Mihaela este sef tura T3 la Diasty Chat. Cu 6 ani de experienta ca model Jasmin, Mihaela stie exact ce trebuie sa faci pentru a deveni un model de TOP! Vino sa o cunosi live in cadrul unui interviu!

1 thought on “Cat vei castiga ca model videochat?”

 1. Castigurile unui model de videochat depind foarte mult de ea. Cu cat isi face un program de care sa se tina si asculta de sfaturile trainerilor, poate ajunge sa isi dubleze sau chiar tripleze castigurile initiale. Un model trebuie sa fie natural, sa poata purta discutii pe subiecte diverse si sa aiba o atitudine optimista.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *