studio videochat bucuresti videochat bucuresti studio videochat videochat salariu videochat castiguri videochat angajari videochat model videochat dinasty studio dinasty studio pareri

CASTIGURI VIDEOCHAT

Intrebari frecvente

CASTIGURI VIDEOCHAT. LEGALITATE.
TOTUL DESPRE VIDEOCHAT

VIDEOCHAT GLAMOUR

Promovam videochatul glamour bazat pe senzualitate, flirt, atitudine si conversatie. In studioul nostru nu esti obligata sa faci nimic din ceea ce nu vrei!

LEGALITATE

Esti platita bilunar direct in contul tau bancar deschis la orice banca din Romania, la alegerea ta. Fara plati intarziate sau comisioane ascunse!

SERIOZITATE

Suntem extrem de selective cu modelele noastre si asteptam de la tine acelasi lucruri pe care le oferim: seriozitate, profesionalism si multa determinare! 

0 +
Modele fericite
0
Studiouri in toata lumea
0 $
Medie incasari/model
0
Ani experienta

Intrebari frecvente

Afla totul despre castiguri videochat Dinasty Bucuresti

Pentru a lucra in echipa noastra trebuie sa indeplinesti urmatoarele cerinte: varsta intre 18-40 ani, limba engleza la nivel cel putin conversational (minim B2) sau orice alta limba straina, disponibilitate de a lucra minim part-time (6 ore/zi x 5 zile/saptamana), seriozitate, aspect fizic placut si ingrijit.

Nu. Studioul nostru este exclusiv feminin, iar munca in cuplu este ilegala.

Da, dar suntem extrem de selective cand vine vorba de persoanele carora acordam cazare. Cazarea se face in apartmente de lux situate in aproprierea studioului si vei locui alaturi de alte colege, fiecare cu camera ei. Pentru a discuta in amanunt despre acest beneficiu, te invitam sa programezi un interviu!

Oferim bonusuri de angajare (intre 100$ si 500$) doar pentru modele cu experienta de minimum 1 an in chat si castiguri dovedite (peste 3000$/perioada). Nu oferim bonusuri cash la angajare in alte cazuri, pentru ca ne dorim colaborari pe termen lung cu modele serioase, nu cele care vaneaza castiguri rapide. In schimb investim aproximativ 800$ in imaginea ta inca din primele saptamani si-ti oferim: sedinte foto profesionale, make-up inainte de fiecare tura, schimbari de look, sesiuni mani/pedi, suport pentru achizitionarea de vestimentatie specifica jobului si training.

In contractul tau nu va aparea nicaieri cuvantul „videochat” pentru confidentialitatea ta. Detaliile contractuale sunt confidentiale si se discuta in amanunt in cadrul unui interviu.

Lucram cu orice site din urmatoarea lista: LiveJasmin, ImLive, Streamate, CamContacts, Chaturbate, MyFreeCams, Flirt4free, Xlove. Daca tii mortis sa lucrezi pe un alt site decat acestea o poti face fara probleme atata timp cat este vorba de unul serios, cu trafic de calitate si care iti aduce incasari!

Accesul oricarei persoane din Romania este blocat, deci profilul tau nu va aparea pentru acesti vizitatori. La alegere poti bloca si alte tari (Spania, Italia, Franta etc.). 

Programul este la fel ca in orice alt job. Angajam numai modele part-time (minim 6h/zi 5 zile/saptamana) sau full time (minim 8h/zi 5 zile pe saptamana). Iti poti alege singura, de la o saptamana la alta zilele libere si cele lucrate, cat si turele dorite. Dar trebuie sa stii ca NU dorim modele neserioase care nu-si respecta programul de lucru ales sau care trateaza acest job diferit fata de un altul, motiv pentru care incheiem colaborarea cu aceste modele. 

Da! Spre deosebire de alte studiouri NU avem perioada de „preaviz”. Daca doresti sa renunti o poti face oricand si vei fi platita pentru perioada lucrata. Singurele situatii in care nu vei fi platita sau vei fi partial platita sunt urmatoarele: ai produs pagube/daune materiale in studio (nu ne referim la accidente, ci pagube create cu rea intentie sau furt), ai schimbat detalii personale cu membrii site-urilor sau ai incercat sa recrutezi modele din studioul nostru pentru joburi similare in alte studiouri. 

Departementele de training, fotografie si beauty sunt strict feminine. Dar, avem in studio si barbati care se ocupa de partea IT sau promovare, cu care NU vei interactiona si care NU au acces la camera ta.

Garantam $1000 pe luna! Asta inseamna ca daca indeplinesti conditiile de acordare (le poti vedea aici) dar nu ajungi la aceasta suma, ti-o oferim noi automat! Nu se ofera „salariu” intrucat acesta nu este un job cu castiguri fixe lunare. Daca iti doresti acest lucru, este mai potrivit sa te reorientezi catre joburile clasice (secretara, casier, call center etc.) cu venituri de cel putin 10 ori mai mici decat in chat.

Esti platita bilunar direct in cotul tau bancar deschis la orice banca din Romania (la alegerea ta). Plata se face la cursul BNR din ziua transferului.

La sectiunea adult este necesar sa oferi show-uri cu continut nud (atentie! nu neaparat explicit). Vorbim de striptease, dancing, teasing, conversatii cu teme erotice etc. Nu esti obligata sa folosesti jucarii sau sa faci lucruri care nu-ti plac dincolo de cerintele de mai sus. Daca nu esti confortabila cu videochatul de tip adult, exista si sectiunea NON-ADULT, dar castigurile sunt cu mult mai mici.

Castiguri videochat

Media incasarilor in studiourile noastre este de 4850$/model

Avantajele tale

Vrei detalii despre castiguri videochat? La Dinasty castigi exact cat iti doresti! Iti punem la dispozitie o echipa de profesionisti, aparatura de ultima generatie, 20 de camere luxoase, legalitate, salon hair & beauty in studio si partneriate cu cele mai mari site-uri de videochat din lume!

Contract de munca, legalitate.

Plata bilunara direct in contul tau.

Make-up, coafor si mani-pedi gratuite.

Site-uri cu exclusivitate si trafic de calitate.

Promovare si propriul webmaster.

Training specializat si echipa exclusiv feminina.

Confidentialitate, site-uri neaccesibile din Romania.

Castiguri garantate de minimum 3000$

Bonus de recomandare de 2000 lei

Suport financiar pentru propria locuinta si/sau masina.

Program flexibil; iti alegi singura zilele lucrate, cele libere si tura preferata.

Suport financiar pentru proceduri si operatii estetice.

studio videochat bucuresti videochat bucuresti studio videochat videochat salariu videochat castiguri videochat angajari videochat model videochat dinasty studio dinasty studio pareri

Devino model Dinasty!

Aplica si te contactam noi!

Nu esti convinsa? Ai intrebari pentru noi?Vrei mai multe detalii despre castiguri videochat?

Contacteaza-ne si vino sa-ti prezentam studioul, echipa si oferta noastra! Intervul presupune o discutie relaxata cu managera noastra, fara obligatii din partea ta! Vrei detalii despre castiguri videochat? Iti garantam minim $3000/luna dupa perioada de training!

0767 099 099 contact@dinastychat.ro

300 West Broadway, New York, 0012

CONTACT

ABONEAZA-TE SI FI LA CURENT CU NOUTATILE DINASTY CHAT!