Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Pentru a lucra in echipa noastra trebuie sa indeplinesti urmatoarele cerinte: varsta intre 18-40 ani, limba engleza la nivel cel putin conversational (minim B2) sau orice alta limba straina, disponibilitate de a lucra minim part-time (6 ore/zi x 5 zile/saptamana), seriozitate, aspect fizic placut si ingrijit.

Ca model Dinasty beneficiezi de training intensiv care dureaza 4 saptamani. In perioada de training incasarile tale se vor situa intre 1000$-5000$ in functie de orele lucrate, receptivitatea si seriozitatea ta, cat si niveul limbii engleza si grija pe care o acorzi aspectului tau pe camera. Dupa terminarea trainingului daca vom considera de comun acord ca acest job ti se potriveste, iti garantam contractual castiguri de minimum 3000$ pe luna!

In primul rand trebuie sa fii punctuala, serioasa si sa respecti sfaturile primite de la traineritele Dinasty. Jobul tau presupune interactiunea cu membrii videochat din toate colturile lumii (Romania nu are acces la profilul tau) prin intermediul unui calculator si al unei camere web, din propria camera de lucru. Nu esti obligata sa te dezbraci (exista si categoria non-adult), nu esti obligata sa folosesti jucarii sau sa faci lucruri care iti displac. 

Da! Trebuie sa ai macar un minim conversational al limbii engleze pentru a castiga sume peste 1500$/luna. Dar, daca esti dispusa sa inveti limba engleza, iti oferim cursuri gratuite direct in studio, materiale audio/video, carti, si tot suportul traineritelor noastre.

Daca iti doresti sa castigi peste 1500$/luna, aspectul fizic este un factor extrem de important in realizarea acestui target. Nu trebuie sa arati ca un fotomodel, dar va trebui sa ai grija de imaginea ta pe camera. Echipa noastra iti ofera gratuit make-up inainte de fiecare tura, ai acces la salonul de beauty al studioului (coafor + mani/pedi) si stilista noastra te va ajuta sa alegi garderoba care te pune in valoare. Nu acceptam modele care nu doresc sa investeasca timp si efort in aspectul lor, care intra pe camera neingrijite sau care au o igiena precara. Kilogramele, inaltimea sau masurile NU conteaza!

Esti platita de doua ori pe luna (10 si 25 ale lunii) direct in contul tau bancar deschis la orice banca din Romania (la alegerea ta).

Echipa de training si management, echipa foto/video si echipa de beauty (singurele persoane cu care vei interactiona 99% din timp) sunt compuse strict din personal feminin. Dar in studioul nostru exista si personal administrativ masculin (jurist, contabil, tehnicieni, webmasters) si primim adesea vizite de la reprezentantii site-urilor cu care lucram care sunt si barbati la fel ca in orice alt studio de prestigiu din lume. 

Da, dar suntem extrem de selective cand vine vorba de persoanele carora acordam cazare. Cazarea se face in apartmente de lux situate in aproprierea studioului si vei locui alaturi de alte colege, fiecare cu camera ei. Pentru a discuta in amanunt despre acest beneficiu, te invitam sa programezi un interviu!

La sectiunea adult este necesar sa oferi show-uri cu continut nud (atentie! nu neaparat explicit). Vorbim de striptease, dancing, teasing, conversatii cu teme erotice etc. Nu esti obligata sa folosesti jucarii sau sa faci lucruri care nu-ti plac dincolo de cerintele de mai sus. Daca nu esti confortabila cu videochatul de tip adult, exista si sectiunea NON-ADULT, dar castigurile sunt cu mult mai mici.

Accesul oricarei persoane din Romania este blocat, deci profilul tau nu va aparea pentru acesti vizitatori. La alegere poti bloca si alte tari (Spania, Italia, Franta etc.). 

Oferim bonusuri de angajare (intre 100$ si 500$) doar pentru modele cu experienta de minimum 1 an in chat si castiguri dovedite (peste 3000$/perioada). Nu oferim bonusuri cash la angajare in alte cazuri, pentru ca ne dorim colaborari pe termen lung cu modele serioase, nu cele care vaneaza castiguri rapide. In schimb investim aproximativ 800$ in imaginea ta inca din primele saptamani si-ti oferim: sedinte foto profesionale, make-up inainte de fiecare tura, schimbari de look, sesiuni mani/pedi, suport pentru achizitionarea de vestimentatie specifica jobului si training.

Da! Spre deosebire de alte studiouri NU avem perioada de „preaviz”. Daca doresti sa renunti o poti face oricand si vei fi platita pentru perioada lucrata. Singurele situatii in care nu vei fi platita sau vei fi partial platita sunt urmatoarele: ai produs pagube/daune materiale in studio (nu ne referim la accidente, ci pagube create cu rea intentie sau furt), ai schimbat detalii personale cu membrii site-urilor sau ai incercat sa recrutezi modele din studioul nostru pentru joburi similare in alte studiouri. 

Programul este la fel ca in orice alt job. Angajam numai modele part-time (minim 6h/zi 5 zile/saptamana) sau full time (minim 8h/zi 5 zile pe saptamana). Iti poti alege singura, de la o saptamana la alta zilele libere si cele lucrate, cat si turele dorite. Dar trebuie sa stii ca NU dorim modele neserioase care nu-si respecta programul de lucru ales sau care trateaza acest job diferit fata de un altul, motiv pentru care incheiem colaborarea cu aceste modele. 

Sună acum : 0767 099 099

*Ai intrebari? Aplică și te contactăm în cel mai scurt timp!

Unde ne găsești?

Unirii: Aleea Căuzași 57B, București 030803  

Centru Vechi: Covaci 19, Bucuresti (2 min de la Piata Unirii)

Contact

Telefon – 0767 099 099

Email – contact@dinastychat.ro