Angajari Videochat

Angajari Videochat

Angajări Videochat

Ce înseamnă o carieră în acest domeniu?

Multe persoane se angajează întâi ca modele și astfel își câștigă independența financiară. Noi am observat că după ce își cumpără un apartament, o mașină și câteva vacanțe, majoritatea modelelor încep să-și creeze alte oportunități. Unele își deschid saloane de beauty, altele sunt interesate de investiții, fiecare din ele devenind un antreprenor.

După câțiva ani, unele modele se retrag, dar sunt unele modele care rămân în acest domeniu, pe altă ramură. Unele se ocupă de galele internaționale, altele oferă servicii sau consultanță altor modele, altele ajung să fie traineri. Pe scurt, fiecare ajunge unde se simte mai bine.

Partea cea mai frumoasă este că acest job îți oferă șansa să cunoști foarte mulți oameni, deci îți va fi foarte ușor să faci orice ai vrea după ce pleci din acest domeniu.

Care sunt pașii de urmat?

Angajări Videochat

Angajări videochat 100% legal

Majoritatea modelelor de videochat ne întreabă două lucruri când ajung la noi:

„Mă poate vedea cineva din România?” și „O să primesc banii la timp?”

Dacă te-ai gândit fix la astea două întrebări, e perfect. Înseamnă că ai un interes real și ești deja pe drumul pe care l-au urmat multe modele de succes. Hai să te liniștesc.

Nu te poate vedea nimeni din România dacă nu vrei, fiindcă există restricții pe care le poți seta TU. E natural să vrei să îți păstrezi intimitatea, tocmai de aceea vrem să te susținem. Dacă vrei, poți fi invizibilă pentru orice țară îți dorești (sau chiar pentru toată Europa).

Studioul de videochat lucrează 100% legal,(al nostru) fiindcă vrem să dormim și noi și tu, liniștite. Asta înseamnă că atunci când te angajezi îți prezentăm un contract, îți explicăm clar tot ce vrei să știi despre el, ne asigurăm că îți plac toate condițiile noastre și că putem să-ți oferim tot ce meriți, iar când accepți, îl semnăm împreună.

Cum poți începe să lucrezi ca model în cel mai bun sutdio de videochat?

Programează un interviu

Aplica online, vorbeste live cu noi chiar aici pe site sau foloseste oricare dintre metodele aflate pe pagina de contact!

Vino să ne cunoști

Iti prezentam studioul, echipa si oferta noastra de angajare! Fara probe, conditii ascunse sau obligatii din partea ta!

Începi să lucrezi în 24h

Daca decidem sa faci parte din echipa, programam sedinta foto cu una dintre fotografele Dinasty. Incepe sa lucrezi chiar si in 24h!

Care sunt cerintele in cadrul colaborarii cu un studio de videochat?

Dacă îți dorești să devii model, uite o listă cu atribute importante pentru a-ți asigura succesul.

Vârsta minimă 18 ani – necesară angajării în orice domeniu

Cunoștințe de limba engleză – cel puțin la nivel mediu. Având în vedere faptul că o să interacționezi cu un public internațional, e necesar să poți să te descurci. p.s. E ok să știi bazele, putem aprofunda împreună

Seriozitate – asta e cea mai importantă trăsătură a unui model de succes. Te va ajuta să ajungi mult mai repede la un nivel în care poți face un profit mult mai mare.

Perseverența – ca în orice alt domeniu, pentru a reuși ai nevoie de disciplină și de consistență. Asta e diferența dintre amatori și profesioniști. Dar nu uita că ai tot timpul o echipă să te susțină

Aspectul fizic – stai liniștită, nu ai nevoie să te schimbi. Nu îți trebuie operații sau sală. Trebuie doar să te simți bine în pielea ta și să prezinți cea mai bună versiune a ta (de asta avem o echipă dedicată la make-up și hair)

Profesionalism – calitatea care le îmbină pe toate celelalte. La fel ca un atlet de performanță, care se antrenează și atunci când plouă, atunci când ești dispusă să muncești pentru visul tău, indiferent de condiții, vei avea succesul garantat. Asta e diferența între persoanele care obțin un pic și cele care obțin excelență.

Fiindcă vrem să toate șansele să reușești, studioul nostru îți oferă:

  1. Make-up înainte să intri online
  2. Coafor chiar în sediul studioului
  3. Fotografii profesionale
  4. Sprijin financiar pentru operații estetice
  5. Schimbari de look
  6. Vouchere pentru ținute de lucru
  7. Discounturi pentru … jucării 😉

Angajările în videochat sunt simple

Angajari videochat adult

Dacă vrei să devii model de chat în România, ai mai multe opțiuni, dar cea mai populară (fiindcă e cea mai bine plătită), este videochatul adult. Acesta presupune conversații online cu membrii site-urilor partenere. Aici, modelul flirtează în mod deschis cu urmăritorii ei și se mândrește cu senzualitatea ei. Multă lume crede că atenția se mută pe aspectul fizic al modelului, dar cea mai importantă calitate este capacitatea ei de a seduce. Este o categorie ideală pentru fetele îndrăznețe, cărora le place atenția și iubesc să seducă, fără să se ascundă. 

Diferența principală între videochat-ul adult și non-adult este modul în care modelul își crează show-urile private, iar în categoria non-adult lipsește partea erotică. Cu toate astea, amândouă tipurile de chat au nevoie de feminitate, senzualitate și creativitate pentru a face un show de succes. Să nu uităm de killer looks.

Dar nu uita că ești liberă să faci doar ceea ce vrei pe cameră.

Fiindcă secțiunea adult este cea mai profitabilă, multe modele rămân surprins de cât de mult pot să câștige. Recunoaștem, una din părțile noastre preferate este să vedem surpriza din ochii lor când primesc primele donații foarte mari. Tocmai de aceea ne bucură când modelele reușesc să-și creeze o comunitate care le face să se simtă mici vedete.

Fiindcă vrem să aveți cel mai mult succes din domeniu, am ales să lucrăm cu cele mai cunoscute și serioase platforme de chat, atât freemium cât și premium, să ai disponibilă orice opțiune îți dorești. Desigur, le poți încerca pe amândouă, să îți găsești opțiunea care îți place cel mai mult. Și nu uita că suntem acolo să te ajutăm, fiindcă și noi am făcut cândva asta.

Alege să ai o viață peste medie. Alege DynastyChat!

Sună acum : 0767 099 099

*Ai intrebari? Aplică și te contactăm în cel mai scurt timp!

Unde ne găsești?

Unirii: Aleea Căuzași 57B, București 030803  

Centru Vechi: Covaci 19, Bucuresti (2 min de la Piata Unirii)

Contact

Telefon – 0767 099 099

Email – contact@dinastychat.ro