Videochat de acasa

Videochat de acasa

Videochat de acasă

Ce înseamnă videochatul de acasă?

Videochatul de acasă este versiunea „remote” a acestui tip de job. Poți să-l faci oriunde vrei: la plajă, la munte, sau chiar în Paris (dacă îți place ție Turnul Eiffel) – trebuie să ai doar o conexiune la internet. Cum funcționează?

Modelul accesează platformele de chat prin care interacționează cu spectatorii (spre exemplu Chaturbate sau Live Jasmin) și creează un mediu în care membrii se simt speciali sau validați fiindcă modelul le oferă intimitate, încredere și absența prejudecăților. Anumite studiouri oferă inclusiv acest tip de program, oferind suportul necesar desfășurării activității, dar majoritatea modelelor de top preferă lucrul într-un studio fiind un mediu în care este mai ușor să „furi meserie”

Care sunt pașii de urmat?

Videochat de acasă

Angajări videochat 100% legal

Majoritatea modelelor ne întreabă două lucruri când ajung la noi:

„Mă poate vedea cineva din România?” și „O să primesc banii la timp?”

Dacă te-ai gândit fix la astea două întrebări, e perfect. Înseamnă că ai un interes real și ești deja pe drumul pe care l-au urmat multe modele de succes. Hai să te liniștesc.

Nu te poate vedea nimeni din România dacă nu vrei, fiindcă există restricții pe care le poți seta TU. E natural să vrei să îți păstrezi intimitatea, tocmai de aceea vrem să te susținem. Dacă vrei, poți fi invizibilă pentru orice țară îți dorești (sau chiar pentru toată Europa).

Studioul nostru de videochat lucrează 100% legal, fiindcă vrem să dormim și noi și tu, liniștite. Asta înseamnă că atunci când te angajezi îți prezentăm un contract, îți explicăm clar tot ce vrei să știi despre el, ne asigurăm că îți plac toate condițiile noastre și că putem să-ți oferim tot ce meriți, iar când accepți, îl semnăm împreună.

Ce trebuie să faci?

Cum poți începe să lucrezi ca model în cel mai bun sutdio de videochat?

Programează un interviu

Aplica online, vorbeste live cu noi chiar aici pe site sau foloseste oricare dintre metodele aflate pe pagina de contact!

Vino să ne cunoști

Iti prezentam studioul, echipa si oferta noastra de angajare! Fara probe, conditii ascunse sau obligatii din partea ta!

Începi să lucrezi în 24h

Daca decidem sa faci parte din echipa, programam sedinta foto cu una dintre fotografele Dinasty. Incepe sa lucrezi chiar si in 24h!

Videochat de acasă

Ai auzit că există opțiunea asta, dar nu știi multe despre ea? Hai să-ți dau toate detaliile de care ai nevoie.

Ce îți trebuie pentru a face chat de acasă:

1.Laptop/calculator

Nu îți trebuie neapărat o rachetă, dar un calculator puternic te ajută.

De ce? Ca să faci profit considerabil, e practic să interacționezi cu mai multe website-uri.

Dacă ești la început de drum, poți lucra pe un singur website, să vezi dacă e pentru tine domeniul.

Mică notă – majoritatea website-urilor au niște cerințe tehnice pe care trebuie să le respecte calculatorul tău – ele fac asta fiindcă vor să se asigure că nu ți se blochează unitatea atunci când ești online. Și cu siguranță nu vrei nici tu asta

2. O cameră web

Aici ai 2 opțiuni:

  • O cameră web pe care o conectezi cu un USB și gata. Recomandăm produsele Logitech, sunt foarte bune. Poți investi vreo 500 de lei în camera Logitech HD Pro C920, sau poți investi în ceva mai scump, tot de la ei: Logitech Brio 4K Stream
  • O cameră foto DSLR, pe care o poți conecta la un calculator cu o placă de captură.

Nu foartă multă lume folosește tehnica asta, dar așa obții cea mai clară imagine posibilă. Placa de captură pe care o folosesc eu este un Elgato Camlink 4k, iar partea frumoasă este că pot conecta orice cameră foto la ea – și pot schimba stilul imaginii folosind diverse obiective

3.Lumini

Degeaba ai o cameră video bună, dacă stai în întuneric. Dar stai liniștită, nu ai nevoie de o investiție mare.

O pereche de becuri cu umbreluțe este destul de ieftină (umbreluțele fac umbrele create de lumină mult mai moi, de asta sunt importante).

Dar dacă nu ai mult spațiu, un ringlight e suficient (lumina aia în formă de cerc). Pune lumina în spatele camerei video, să cadă frumos pe tine – și o să arăți bombă. Poți să o pui și la un unghi față de cameră – la 45 de grade, pentru un stil mai artistic.

4.Microfon

Nu multe modele știu asta, dar sunetul este mai important decât partea video. De ce? Nu aș ști să-ți spun exact, dar asta e ce am observat. E mult mai ușor să privești ceva neclar video care se aude perfect, decât să privești ceva frumos care se aude neclar și fâșâit. 

 

Ai însă un avantaj – camerele web au un microfon care se aude destul de bine. Poți începe să faci stream cu el, deci nu ai nevoie să investești inițial și în asta. Dacă vrei să o faci în viitor, fă-o când deja ai un pic de succes.

5. Spațiu pentru stream – o cameră frumos aranjată

Nu trebuie să te apuci să redecorezi casa doar pentru asta. Poți să ai un decor simplu în spate, un tablou, un tapet, o canapea, un pat – important este să fie un spațiu care să arate curat și îngrijit.

Îți pot recomanda să ai o sursă mică de lumină în spate – o lampă sau ceva leduri (dacă sunt stilul tău). Astfel poți obține un pic de lumină care cade pe spatele tău și asta te va face să ieși în evidență și să te diferențiezi mai ușor de fundal. Este exact tehnica pe care o găsești și la un studio foto

6. Fotografii multe 

Dacă poți, să fie cât mai profesionist făcute. Recoamandăm un fotograf. Aceste fotografii vor fi folosite pentru profilele de pe website-urile de stream. Cu cât arăți mai bine în ele, cu atât poți prinde atenția membrilor mai repede.

Angajări videochat de acasă

Studio videochat de acasă

Nu uita că trebuie să ai 18 ani pentru a face asta.

Acum că ți-am spus tot ce ai nevoie pentru a face asta acasă, hai să-ți spun ce avantaje ai dacă lucrezi de la un studio.

1. Nu mai investești în nimic

Tot ce ți-am spus mai sus că-ți trebuie (lumini, cameră, laptop, microfon, spațiu), e deja la noi 😁

Când te apuci de lucru nu trebuie să pornești luminile, să faci curat, să deprăfuiești camera – pur și simplu te așezi, intri online și gata – vrem să te concentrezi pe interacțiunea cu publicul, de partea tehnică ne ocupăm noi.

2. Ai o echipă care se susține în timp real

S-a stricat ceva? E cineva la maxim 20 de metri de tine (e mare studio-ul). Repară problema imediat și nici nu trebuie să ghicești tu ce e de făcut. 

3. Ai alte modele aproape

Pe lângă echipă, mai ai alte fete cu care poți ieși la o țigară pe balcon din când în când. Doar fiindcă publicul tău e online și departe, nu înseamnă că ești singură în asta. Poți „fura meserie” de la cele mai bune modele ale studioului nostru și poți să-ți accelerezi drumul spre succes.

4. Ești mult mai disciplinată

Există câteva persoane care se pot autodisciplina fantastic. Există persoane care intră online, zilnic, la aceeași oră, chiar dacă afară e furtună sau dacă e soare, chiar dacă au dormit 10 ore sau 2. Sunt puține aceste persoane, dar ele sunt dovada clară că se poate. Dacă ești genul acesta, felicitări. 

Dar dacă ești ca mine, atunci știi că e bine să tragă cineva un pic de tine 🤭

Știi prietena aia care merge în fiecare zi la sală, chiar dacă nu are chef? Ea e motivul pentru care merg și eu zilnic. 

Așa și munca de la studio – poți fi tu prietena care le inspiră pe celelalte, dar poți să te lași inspirată și tu.

Cât timp merge, nu contează ce te motivează.

p.s. Dacă sunt prea sinceră cu tine, poți să-mi spui să te mint și o fac cu plăcere 😂

Dar hai să revenim la lucruri serioase un pic. 

Cât poate să câștige un model care lucrează de acasă?

Depinde de cât timp muncește. Dar noi estimăm că poți câștiga incredibil de repede de 3-4 ori salariul mediu pe economie, în fiecare lună. Cu puțin noroc, poți să câștigi aia doar într-o singură zi. Nu va fi zilnic, dar cu cât devii mai bună ca entertainer, va fi din ce în ce mai des. Și vei fi surprinsă de cât de repede îți vei putea permite tot ce vrei.

Sună acum : 0767 099 099

*Ai intrebari? Aplică și te contactăm în cel mai scurt timp!

Unde ne găsești?

Unirii: Aleea Căuzași 57B, București 030803  

Centru Vechi: Covaci 19, Bucuresti (2 min de la Piata Unirii)

Contact

Telefon – 0767 099 099

Email – contact@dinastychat.ro