Videochat adult

Videochat adult

Videochat Adult

Ce înseamnă videochatul adult?

Obiectiv vorbind, videochatul este o formă de divertisment în care un model discută cu membrii unei platforme, prin intermediul unei camere web. În videochatul adult, acel model creează un spectacol erotic online.

Fiecare model alege ce dorește să prezinte publicului, iar un spectacol poate include momente de striptease, jocuri interactive cu spectatorii, sau chiar momente mult mai intime fiindcă include și nuditate.

Subiectiv vorbind, un model crează o fantezie pentru spectatorii ei, fiindcă le oferă libertatea pe care mulți nu o pot găsi în viața lor de zi cu zi.

Care sunt pașii de urmat?

Videochat Adult

Angajări videochat 100% legal

Majoritatea modelelor ne întreabă două lucruri când ajung la noi:

„Mă poate vedea cineva din România?” și „O să primesc banii la timp?”

Dacă te-ai gândit fix la astea două întrebări, e perfect. Înseamnă că ai un interes real și ești deja pe drumul pe care l-au urmat multe modele de succes. Hai să te liniștesc.

Nu te poate vedea nimeni din România dacă nu vrei, fiindcă există restricții pe care le poți seta TU. E natural să vrei să îți păstrezi intimitatea, tocmai de aceea vrem să te susținem. Dacă vrei, poți fi invizibilă pentru orice țară îți dorești (sau chiar pentru toată Europa).

Studioul nostru lucrează 100% legal, fiindcă vrem să dormim și noi și tu, liniștite. Asta înseamnă că atunci când te angajezi îți prezentăm un contract, îți explicăm clar tot ce vrei să știi despre el, ne asigurăm că îți plac toate condițiile noastre și că putem să-ți oferim tot ce meriți, iar când accepți, îl semnăm împreună. Alege unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din București. 

Ce trebuie să faci?

Cum poți începe să lucrezi ca model în cel mai bun sutdio de videochat?

Programează un interviu

Aplica online, vorbeste live cu noi chiar aici pe site sau foloseste oricare dintre metodele aflate pe pagina de contact!

Vino să ne cunoști

Iti prezentam studioul, echipa si oferta noastra de angajare! Fara probe, conditii ascunse sau obligatii din partea ta!

Începi să lucrezi în 24h

Daca decidem sa faci parte din echipa, programam sedinta foto cu una dintre fotografele Dinasty. Incepe sa lucrezi chiar si in 24h!

Sfaturi despre videochatul adult

Ai grijă de imaginea ta

Cine a spus că prima impresie contează, a avut din păcate dreptate. Și da, nu e bine să judeci pe cineva pentru aparențe, dar trăim într-o perioadă în care avem foarte mulți stimuli. Dacă te uiți pe tiktok câteva ore, o să vezi mai multe persoane decât au văzut bunicii tăi în toată viața lor. Deci e clar că în prezent, e foarte important să tragi o concluzie repede, de asta gândim în șabloane. Când vedem un om, subconștientul nostru se gândește automat „Ăsta cu cine seamănă?”

Deci fii atentă la modul în care te prezinți. Nu trebuie să fii cea mai aranjată persoană din lume, dar e important să ai un aspect plăcut și îngrijit. La fel cum spunea Lupul de pe Wall Street – „Nu-mi place să port cămăși, dar fac mai mulți bani când le port”

Alege ceva care să te pună bine în evidență, dar în care să te simți comod. Fiindcă nimic nu e mai sexy decât atitudinea și încrederea ta în tine.

Ai încredere în tine 

Dacă ești introvertită, nu e nimic. Poți să încerci acest job, iar dacă nu ți se pare că te potrivești, te poți opri. Când te simți bine în fața camerei, publicul tău o simte. Dar dacă vrei să faci asta ca job și nu știi cum să ai mai mult tupeu, poți să încerci să-ți imaginezi că în fața camerei ești un personaj.

Mic secret – avem multe modele care sunt timide, dar care se descurcă incredibil de bine. Nu uita că oamenii care se uită la tine o fac fiindcă ești autentică, nu fiindcă ești gălăgioasă 😁

Iar dacă ai atitudinea „Mă descurc, orice mi-ar apărea în cale”, deja ești pe drumul cel bun

Nu te compara

Nici cu alte modele, nici cu tine de ieri. Știu că multe persoane sunt înnebunite de self-help și spun că trebuie să fii mai bună azi decât ieri, dar dacă nu te accepți fix așa cum ești, o să trăiești tot timpul cu stres.

De asta e bine să fii prezentă în moment – adică să te simți bine fix acum. O să-ți aducă pace, plăcere și o să te facă o prezență fascinantă pentru toți cei care te cunosc.

Iar dacă vei învăța ceva nou în fiecare zi, oricum o să fii mai bună mâine decât vei fi azi. 

Așa că nu te stresa prea tare cu asta.

Sună acum : 0767 099 099

*Ai intrebari? Aplică și te contactăm în cel mai scurt timp!

Unde ne găsești?

Unirii: Aleea Căuzași 57B, București 030803  

Centru Vechi: Covaci 19, Bucuresti (2 min de la Piata Unirii)

Contact

Telefon – 0767 099 099

Email – contact@dinastychat.ro