Videochat Non Adult

Videochat Non Adult

Videochat Non Adult

Ce înseamnă videochatul non adult?

La fel ca un spectacol de videochat adult, acest tip de divertisment implică o interacțiune a unui model cu un public, dar în acest gen de show nu este necesară nuditatea sau eroticul.

Modelul se concentrează să creeze o conexiune cu spectatorii și poate să creeze o fantezie în care să flirteze cu publicul, la fel ca în versiunea adult. Cu toate astea, nici modelul și nici spectatorii nu o să depășească niciodată cerințele 18+.

Care sunt pașii de urmat?

Videochat Non Adult

Angajări videochat 100% legal

Majoritatea modelelor ne întreabă două lucruri când ajung la noi:

„Mă poate vedea cineva din România?” și „O să primesc banii la timp?”

Dacă te-ai gândit fix la astea două întrebări, e perfect. Înseamnă că ai un interes real și ești deja pe drumul pe care l-au urmat multe modele de succes. Hai să te liniștesc.

Nu te poate vedea nimeni din România dacă nu vrei, fiindcă există restricții pe care le poți seta TU. E natural să vrei să îți păstrezi intimitatea, tocmai de aceea vrem să te susținem. Dacă vrei, poți fi invizibilă pentru orice țară îți dorești (sau chiar pentru toată Europa).

Studioul nostru lucrează 100% legal, fiindcă vrem să dormim și noi și tu, liniștite. Asta înseamnă că atunci când te angajezi îți prezentăm un contract, îți explicăm clar tot ce vrei să știi despre el, ne asigurăm că îți plac toate condițiile noastre și că putem să-ți oferim tot ce meriți, iar când accepți, îl semnăm împreună.

Ce trebuie să faci?

Cum poți începe să lucrezi ca model în cel mai bun sutdio de videochat?

Programează un interviu

Aplica online, vorbeste live cu noi chiar aici pe site sau foloseste oricare dintre metodele aflate pe pagina de contact!

Vino să ne cunoști

Iti prezentam studioul, echipa si oferta noastra de angajare! Fara probe, conditii ascunse sau obligatii din partea ta!

Începi să lucrezi în 24h

Daca decidem sa faci parte din echipa, programam sedinta foto cu una dintre fotografele Dinasty. Incepe sa lucrezi chiar si in 24h!

Sfaturi despre videochatul non-adult

Nu te atașa de un rezultat

Dacă lucrezi de acasă, se poate să ai zile în care nu prea o să ai trafic (mă refer la spectatori, nu la șoferii din intersecție). Și având în vedere că un model nu are un venit fix pe lună, să nu ai trafic te poate speria.

De asta avem o echipă care poate să te ajute să obții acest trafic, fiindcă folosim metode pentru a te face vizibilă în online, folosind platforme online pentru a-ți mări șansele să devii cunoscută de membrii website-urilor de stream. 

Cel mai bine este să înțelegi că vor fi zile în care va fi super ușor și profitabil, dar vor fi și zile în care va fi un pic mai greu, iar rezultatele cu adevărat importante se obțin când ești consistentă și te dedici acestei meserii – la fel ca în orice alt domeniu.

Tratează acest domeniu ca pe un start în antreprenoriat

Timpul tău înseamnă bani și ești propria ta șefă când faci modelling. Dacă tratezi acest job in videochat ca pe o afacere, poți să îți setezi obiective economice. Dar, la fel ca un agent de vânzări, trebuie să îți dai seama că nu poți controla rezultatul, ci doar procesul. La fel cum un agent dă un număr fix de telefoane lunar, la fel poți să alegi să fii prezentă și tu un număr de ore în fiecare lună.

Motivează-te continuu

Rapperul Drake avea pe fundalul telefonului lui o poză cu casa pe care dorea să și-o cumpere. Anumite modele de la noi au în telefon poze cu case, apartamente, mașini sau vacanțe în diverse locuri de pe Pământ. Găsește un obiectiv pentru care vrei să muncești și o să fie totul mult mai ușor

Iar dacă ai întrebări, nu uita că avem o persoană care poate să-ți răspundă la orice curiozitate. O poți suna pentru a programa un interviu la numărul de telefon – 0753 019 000

Sună acum : 0767 099 099

*Ai intrebari? Aplică și te contactăm în cel mai scurt timp!

Unde ne găsești?

Unirii: Aleea Căuzași 57B, București 030803  

Centru Vechi: Covaci 19, Bucuresti (2 min de la Piata Unirii)

Contact

Telefon – 0767 099 099

Email – contact@dinastychat.ro