Ce este OnlyFans?

onlyfans

Tot ce trebuie să știi despre platforma de socializare OnlyFans

Internetul este inundat de site-uri de social media care permit creatorilor să facă bani, cateva exemple recente ar fi TikTok si Twitter. 

Cu toate acestea, există din ce în ce mai puține aplicații făcute în special pentru a transfera bani în conturile bancare ale creatorilor. 

Doua din cele mai cunoscute sunt Patreon și OnlyFans, și ambele oferă un conținut destul de diferit: Podcast-uri vs erotica.

Ce este platforma OnlyFans?

OnlyFans a fost creat in 2016 de  către antreprenorul britanic Tim Stokely, potrivit site-ului. Scopul său principal este de a ajuta creatorii de conținut și artiștii „să-și monetizeze conținutul în timp ce dezvoltă relații autentice cu fanbase-ul lor”. 

Acest lucru înseamnă că platforma a fost creată pentru a permite utilizatorilor să posteze conținut în spatele unui paywall, la care fanii trebuie să se aboneze pentru acces. 

 

Fanii pot plati mai mult pentru a avea conversatii cu creatorii prin  intermediul mesajelor , pot de asemenea  sa ofere un „bacșiș” pentru a obține conținut creat la cerere, care este adaptat în mod specific intereselor și gusturilor lor.

Creatorii trebuie să posteze un anumit tip de conținut?

In cea mai mare parte a existentei OnlyFans, oricine ar putea configura un cont și poate posta ceea ce crede ca ar determina oamenii sa plateasca pentru continutul creat – explicit sexual sau altfel.

Dar in mare parte platforma era renumită pentru că era locul în care creatorii postau conținut indecent.

Asta până la sfârșitul lunii august 2021 când platforma a anunțat că va interzice conținutul sexual explicit pe site începând cu 1 octombrie 2021. Aceasta decizie a determinat foarte multi creatori sa dispara de pe platforma OnlyFans. 

Creatorilor li se va permite să posteze un conținut explicit dacă este în concordanță cu politica OnlyFans, ceea ce înseamnă că fotografiile și videoclipurile nu pot conține actul sexual, masturbarea și unele reprezentări „explicite” sau „ofensatoare” ale organelor genitale. 

 

OnlyFans a spus că a  luat aceasta decizie, deoarece, în timp ce există o mulțime de utilizatori și creatori pe aplicație, ei nu pot atrage suficienti investitori.

Aceasta decizie a fost de asemenea influentata si de articolul scris de BBC in legatura cu niste nereguli facute de moderatorii de pe platforma OnlyFans.

 In articol se scria ca acesti moderatori dadeau doar avertismente creatorilor care postau continut ilegal iar decizia potrivita ar fi fost inchiderea instanta a contului

Există, de asemenea, instructori de fitness, dansatori și artiști care folosesc  platforma pentru a posta conținut plătit și care se pot conecta cu fanii. 

Platforma lucreaza, in mod evident, pentru a atrage investitori investitori ce pot transforma platforma intr-o platfoma mainstream (populara publicului larg) și de asemenea sa facă mai mulți bani: 

Gândiți-vă la YouTube combinat cu Cameo, un loc pentru celebrități și sportivi pentru a se conecta cu fanii. Floyd Mayweather folosește deja aplicația, dar nu pentru a încărca fotografii nud.

 

 În schimb, el o folosește pentru a oferi materiale exclusive și pentru a intra în contact cu cei mai mari susținători ai săi.

 

Cardi B este și ea prezentă pentru a împărtăși fragmente din viața ei personală. 

 

Acest lucru ar putea atrage noi utilizatori și agenții de publicitate care, altfel, ar putea fi reticenți în a-și plasa brandul lor pe un site care are o reputatie indoielnica 

Foarte multi de pe platforma OnlyFans sunt de asemnea persoane care lucreaza si in studio-uri de videochat legal.

Câți bani pot face creatorii pe platforma OnlyFans?

Depinde de tipul de conținut pe care îl produci, de cât de popular esti pe platforma și de o mulțime de alte variabile, dar creatorii pot câștiga de la câteva sute de dolari pe lună până la câteva mii.

 

 Potrivit OnlyFans, peste 100 de creatori au câștigat peste 1 milion de dolari de când și-au monetizat conținutul pe platformă. De cand a aparut 2016, platforma a plătit peste 3 miliarde de dolari creatorilor.

 

Cum vă puteți abona la creatorii care va plac?

 

Nu trebuie să fiți creator pentru a utiliza platforma – de fapt, aceasta este alimentată de utilizatorii care nu postează pe platformă.

Pentru a vă abona la creatori, trebuie pur și simplu să vă creați un cont OnlyFans, să mergeți pe pagina principală și să găsiți pe cineva pe care sunteți interesat să îl urmăriți. Verificați nivelurile de abonament și decideți pentru ce fel de pachet sau ofertă de care sunteti interesat să plătiți.

 

 De asemenea, puteți da bacșișuri unui creator cu orice sumă doriți sau puteți plăti pentru mesaje și conținut individualizat cu mesaje cu plată, care variază de la câțiva dolari la peste 100 de dolari, în funcție de creator.

Diferențe între a fi model de videochat și a fi content creator pe OnlyFans.

Colaborarea cu un studio de videochat îți asigură beneficii unice pe piața din Romania. Poți avea câștiguri de cel puțin 25.000 LEI / lună, program flexibil, training specializat, make-up si coafor gratuite, contract de colaborare, confidentialitate si multe alte avantaje. Poți să accesezi pagina noastră de avantaje videochat pentru mai multe detalii. 

Daca faci OnlyFans ,in mare parte, tu trebuie sa te ocupi de tot , sa ai idei de  content, sa atragi trafic etc. De asemena poti alegi sa te asociezi cu o companie de modele OnlyFans.

dinastychatroo

dinastychatroo

Adaugă un comentariu

Sună acum : 0767 099 099

*Ai intrebari? Aplică și te contactăm în cel mai scurt timp!

Unde ne găsești?

Unirii: Aleea Căuzași 57B, București 030803  

Centru Vechi: Covaci 19, Bucuresti (2 min de la Piata Unirii)

Contact

Telefon – 0767 099 099

Email – contact@dinastychat.ro