De ce să faci videochat încă din studenție?

videochat in studentie

De ce să faci videochat încă din studenție? Te-ai întrebat vreodată?

Studenții și în general societatea din zilele noastre se confruntă cu cea mai mare problemă și anume, găsirea unui job care să fie și bine plătit si relaxant in același timp. După atâtea probleme pe care le-am simțit în pandemie, cu toții ne-am mutat în online și ne-am creeat noi vise pe care sperăm să le realizăm cât mai curând. Aici intervine întrebarea Cum pot să fac asta cu salariu din România ?”.

 Cu toții visăm ca după terminarea facultății să intrăm in domeniul pe care l-am ales și să ne facem meseria pe care am visat-o din copilărie. Dar din nou apare aceeași întrebare ca ceea de mai sus. Studenții sunt “limitați” în alegerea unui job din care ar putea să se descurce singuri.

 Unii trebuie să locuiască în cămin, ceea ce face totul mult mai complicat și pentru student dar și pentru familie. Generația noua dorește independență dar, în același timp, nu au nici de unde alege un job care să le ofere asta.

Este adevărat că putem să găsim un job remote, part-time de unde să încasăm un venit pentru o ieșire in oraș și eventual o pereche de jeans. Mai mult nu își poate permite niciun student.

 Putem să lucrăm online pentru un call-center (part-time) dar cu siguranță după 4-5 luni ne dăm demisia din cauză ritmului alert în care suntem nevoiți să lucrăm și a rutinei. O altă opțiune de job remote, pentru studenți ar fi operator pentru sondaje de opinie.

 Aici, un student rezistă în medie 2-3 luni pentru că realizare ca nu evoluează în nicio direcție. Unii studenți aleg să lucreze part-time in mall-uri. Cei care aleg acest job se lovesc de aceeași probleme ca in cele 2 cazuri de job-uri remote. 

Nu pot evolua, totul este mecanic și într-un timp foarte scurt, studentul renunță fiind totodată dezamăgit de faptul că societatea nu sprijină dezvoltarea personala a studenților.Viața devine din ce în ce mai scumpă si mai interesantă în același timp. Tehnologia evoluează cu viteza luminii și cu siguranță cu toții visăm să evoluăm odată cu societatea în care trăim.

Persoanele care știu ce vor de la viață si recunosc faptul că visele sunt extrem de importante, reușesc cu brio să găsească un job care să le poată indeplinii dorințele și bineînțeles îi încurajează în dezvoltarea personală. Job-ul de care vorbesc, este acela de model de videochat

Cu siguranță societatea critică alegerea fetelor/băieților care își doresc poate un cabinet de avocatura, un cabinet de psihologie, un salon sau alte afaceri pe care nu le poți deschide decât muncind cu drag, strângând dar fără să te abții de la lucrurile plăcute sufletului tău. 

Alegând job-ul de model și un studio de videochat potrivit, nu faci decât să te descoperi pe tine ca individ, să te bucuri de orice vis pe care îl ai și să știi că ești iubită și apreciată.

 Consider că este job-ul ideal, pentru că reușește să îmbine plăcerea de a cunoaște  oameni noi, culturi diferite și te face să observi că orice om este apreciat în felul său. 

Jobul de model nu are un program strict și din acest motiv studenții sunt atrași de acest domeniu. Fiind model la un studio de videochat ești sigură că nu duci grija zilei de mâine și te poți numi independent  financiar, ba mai mult iți permiți să-ți ajuți și familia.

Cu toții ne dorim confort, siguranță și respect. Toate aceste lucruri le pot primi persoanele care au curaj să înfrunte părerea lumii și sunt sigure ca vor să aibă un viitor liniștit și frumos. De aceea, trebuie să avem vise pentru că visele ne fac să luptăm pentru a ajunge cea mai bună versiune a noastră.

Deci? Te-am convins să faci videochat încă din studenție? 

dinastychatroo

dinastychatroo

Adaugă un comentariu

Sună acum : 0767 099 099

*Ai intrebari? Aplică și te contactăm în cel mai scurt timp!

Unde ne găsești?

Unirii: Aleea Căuzași 57B, București 030803  

Centru Vechi: Covaci 19, Bucuresti (2 min de la Piata Unirii)

Contact

Telefon – 0767 099 099

Email – contact@dinastychat.ro