LiveJasmin

cum sa faci bani pe livejasmin

Tot ce trebuie să știi despre cum este să fii model LiveJasmin

LiveJasmin este unul din site-urile de top de videochat, înființat in anul 2001. Acesta se află pe primele locuri în topul site-urilor de videochat.

Este important să știi câteva lucruri importante înainte de a începe cariera ta pe LiveJasmin. Iată o listă cu elementele esențiale de care vei avea nevoie înainte de a începe :

1.Computer

Platforma LiveJasmin este destul de simplă și nu aveți nevoie de un sistem super-puternic pentru a începe să faceți streaming. 

Un procesor dual-core de 2GHz va face treabă, cu condiția să aveți o placă video de 32 de biți. Dacă nu aveți o placă video, este foarte recomandat un procesor de 3GHz. 

În orice caz, aproape orice PC sau Mac din ultimul deceniu ar trebui să fie suficient.

2.Cameră web 

teoretic orice cameră web va funcționa. Cu toate acestea, camming-ul este un mediu vizual, iar o cameră HD externă de calitate superioară vă va ajuta, fără îndoială, să câștigați mult mai mulți spectatori și tipsuri, deoarece spectatorii se așteaptă să arătați cât mai bine.

3.O conexiune la internet

 Aveți nevoie de o viteză de încărcare de cel puțin 1024kbps pentru aplicația web sau 1,5Mbps pentru aplicația desktop. Dacă aveți o conexiune Gigabit, veți putea face streaming în HD toată ziua fără probleme.

4.Un act de identitate cu fotografie. Trebuie să ai cel puțin 18 ani pentru a fi model pe LiveJasmin și va trebui să le arăți actul de identitate înainte de a ți se permite să începi să faci streaming pe LiveJasmin.

Cum să faci bani pe LiveJasmin

LiveJasmin oferă o varietate de oportunități pentru ca modelele să câștige bani. Camming-ul are chiar potențialul de a fi o profesie cu normă întreagă.

1.Sfaturi

Bacșișurile sunt cele mai importante pentru oricine își dorește o carieră in Camming. Chiar dacă în cele din urmă veți ajunge să câștigați mai mult din alte surse, bacșișurile sunt punctul de plecare. 

 

Dar nu stați doar pe chat-ul public și așteptați să vină banii. Încurajați utilizatorii să dea bacșișuri! Multe modele oferă un set de bacșișuri în care vor efectua o anumită acțiune pentru o anumită taxă.

 De exemplu, ați putea elimina un articol de îmbrăcăminte pentru fiecare bacșiș peste o anumită sumă.

2.Jucării sexuale interactive. 

Jucăriile sexuale interactive sunt cel mai bine folosite în discuțiile publice. Cu o jucărie sexuală interactivă, jucăria „răspunde” la tipsuri. 

Cu cât un utilizator dă mai multe tipsuri, cu atât mai multă distracție va avea parte el dar și dumneavoastră.

 

3.Spectacole VIP

 

 În cadrul unui spectacol VIP, îi spuneți publicului dumneavoastră în avans ce oferiți. Cu cât mai multe detalii, cu atât mai bine. 

Apoi, stabiliți un obiectiv total de bacșiș. Toți cei care lasă bacșișuri pentru atingerea obiectivului vor avea acces la spectacol. 

Odată ce obiectivul este atins, spectacolul începe, iar toți cei care nu au contribuit sunt dați afară din sală. Spectacolele VIP sunt o modalitate bună de a atrage noi fani.

4.Spectacole private.

 Într-un show privat, un model transmite exclusiv pentru un singur fan, care plătește o taxă pe minut pentru acest privilegiu. 

Spectacolele private oferă un potențial excelent de câștig pe minut. Cu toate acestea, va trebui să vă construiți mai întâi o bază de fani.

5.Vânzarea de imagini și videoclipuri preînregistrate

Pe profilul dvs. de model, puteți oferi imagini și videoclipuri spre vânzare. Acestea pot fi vândute individual sau chiar le puteți grupa la un preț redus. În orice caz, veți putea câștiga bani chiar și atunci când nu sunteți în mod activ pe camere.

6.Abonamente de fani. 

Modelele LiveJasmin își pot înființa propriile cluburi individuale de fani. Membrii fan clubului dvs. plătesc o taxă bisăptămânală de 4,99$, 9,99$ sau 14,99$ (la alegere). În schimb, ei au acces la conținutul exclusiv al fan clubului dumneavoastră. 

De asemenea, vă pot trimite mesaje la un preț redus și vă pot oferi puncte în cadrul premiilor LiveJasmin. Odată ce aveți o mulțime de fani, un abonament la fan club poate fi foarte profitabil. 

 

Asigură-te doar că le oferi mult conținut exclusiv, astfel încât să fie mulțumiți de abonamentele lor!

 

7.Aplicația mobilă LiveJasmin

Cu ajutorul aplicației mobile LiveJasmin, fanii pot efectua apeluri vocale și video contra cost. De asemenea, puteți oferi conținut premium spre vânzare prin intermediul aplicației și puteți trimite „snap-uri” obraznice care dispar după 24 de ore. 

 

Setările pentru apelurile vocale și video vă aparțin în totalitate, astfel încât vă puteți stabili propriile ore și puteți accepta sau respinge apelurile la propria discreție. Puteți opta chiar să nu acceptați deloc apelurile. Este doar o chestiune care depinde de ceea ce vă convine.

 

Mulți consideră că pe LiveJasmin o să găsești cele mai versatile fete din lumea cybersexului care fac videochat.

 

Te asteptam la DinastyChat.ro pentru a deveni model de videochat. Studioul nostru are la dispozitie videochatul adult, videochatul non adult dar si videochatul de acasa. Scrie-ne si iti raspundem in cel mai scurt timp! 

dinastychatroo

dinastychatroo

Adaugă un comentariu

Sună acum : 0767 099 099

*Ai intrebari? Aplică și te contactăm în cel mai scurt timp!

Unde ne găsești?

Unirii: Aleea Căuzași 57B, București 030803  

Centru Vechi: Covaci 19, Bucuresti (2 min de la Piata Unirii)

Contact

Telefon – 0767 099 099

Email – contact@dinastychat.ro